Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk
Indisk-inspireret karrysuppe

Indisk-inspireret karrysuppe

Smagfuld karrysuppe som indeholder en masse gode grøntsager og kan toppes med cashewnødder når den serveres.

Ingredienser

  • 450 g kyllingebrystfilet
  • 1 løg
  • 3 røde snackpeber
  • 2 store gulerødder
  • 2 tomater
  • 1 æble
  • 4 fed hvidløg
  • 1,5 - 2 cm. ingefær
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 liter vand
  • 2 terninger hønsebouillon
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • Olivenolie
  • 3 tsk. rød karrypasta
  • 1,5 tsk. chili eller efter behov
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. mel
  • Cashewnødder

Steps

  • Hak tomater og æble i tern
  • Skær gulerødderne i skiver
  • Hak ingefær, løg og hvidløg
  • Skær snackpeberen ud
  • Skær kyllingen ud i mindre stykker
  • Steg kyllingen i gryden
  • Hæld kokosmælken i gryden sammen med vandet
  • Smid bouillonterningerne i gryden
  • Tilsæt et skvat olie
  • Tilføj karrypastaen og chilien
  • Tilføj alle grøntsager og æble
  • Tilføj salt og peber efter behov
  • Lad suppen småsimre ½-1 time. Efter en halv time er suppen spiseklar, men jo længere den står jo mere smagfuld en suppe
  • Inden servering kom en jævning i suppen af mel
  • Top suppen med cashewnødder inden du spiser den. Kan også sagtens spises uden.


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2017 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk