Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk
Den bedste roastbeef

Den bedste roastbeef

Jeg kan garantere, at hvis du følger denne opskrift, så får du den bedste roastbeef! :-) Mør, saftig og så smelter den på tungen. Prøv den!

Ingredienser

  • Roastbeef
  • Løg
  • Hvidløg
  • Laurbærblade
  • Salt
  • Peber
  • Oksebouillon
  • Fløde evt. madlavningsfløde
  • Evt. jævning
  • Kulør
  • Kartofler
  • Olie
  • Rosmarin
  • Salt
  • Peber
  • Brød fx ciabattabrød
  • Cherrytomater
  • Hvidløg
  • Olie
  • Basilikum
  • Salt
  • Peber

Steps

  • Pil hvidløg og løg
  • Skær løget over i 4 store stykker
  • Kom roastbeefen i en stegegryde
  • Smuldr en bouillonterning ud ovenpå stegen
  • Lig løg, hvidløg og laurbærblade ovenpå
  • Krydr med salt og peber
  • Kom låg på stegegryden og stil den i en forvarmet ovn på 100 grader (almindelig ovn)
  • Når stegen når temperaturen 50 grader, skruer du ovnen op på 200 grader. Din roastbeef skal nu nå en temperatur på 55 grader. Det tog ca. 1½ time ved min roastbeef at nå op på 50 grader, men det kommer an på hvor stor din steg er
  • Mens din roastbeef er i ovnen forbereder du kartofler og brød
  • Skræl kartoflerne og skær dem i både
  • Kom olie og krydderier på og fordel dem på en bageplade
  • Skær dit brød ud i stykker, som du ønsker dem
  • Pres ca. 5 fed hvidløg
  • Bland hvidløg med olie, basilikum, salt og peber
  • Skær cherrytomaterne i halve
  • Fordel olien med hvidløg og krydderier på brødet og lig de halve tomater ovenpå
  • Kartofler og brød skal du gerne kunne nå at forbedre imens din roastbeef er i ovnen
  • Din roastbeef er nu nået 55 grader og du har taget den ud
  • Pak den ind, så den kan ligge og hvile og holde sig varm til resten af maden er færdig
  • Smid nu dine kartofler i ovnen
  • Løg, hvidløg, laurbærblade og det saft som ligger tilbage i stegegryden hvor din roastbeef har været i, skal du bruge til din sovs
  • Hæld alt dette over i en gryde og lad det simre i ca. en halv time
  • Si nu løg osv. fra
  • Kom fløde i
  • Steg din roastbeef i stegegryden i noget smør, så den får en lækker stegeskorpe
  • Det stegefedt som nu ligger i stegegryden, kommer du over i din gryde med sovs
  • Kom lidt sovsekulør i
  • Kom evt. en jævning i sovsen hvis du ønsker det
  • Når kartoflerne i ovnen har fået ca. en halv time, kommer du brødene ind i ovnen, de skal ikke have ret længe. De skal bare blive sprøde.


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2017 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk