Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk
Den ægte ungarnske gullaschsuppe

Den ægte ungarnske gullaschsuppe

Lækker smagfuld ungarsk gullaschsuppe. Indeholder skært oksekød og en masse gode grøntsager. Suppe er lækkert en kold dag i vintermånederne. Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser

  • Ca. 350 g skært oksekød (bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump)
  • Olie
  • 2 Løg
  • Paprika
  • Salt
  • Peber
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 1 terning oksebouillon
  • 7,5 dl. vand
  • ½ dl. tomatpuré
  • 100 g knoldselleri
  • 1 stor gulerod
  • 4 store kartofler
  • 2 snackpeber
  • 1 tsk. spidskommen
  • Chili
  • Evt. cremefraiche

Steps

  • Skær strimler af knoldselleri
  • Skær strimler af snackpeberen
  • Skær guleroden i skiver
  • Skær kartoflerne i tern
  • Hak løg groft
  • Skær oksekødet i nogle gode mundrette stykker
  • Varm olie op i en gryde og svits løgene deri
  • Kom salt, peber og paprika deri efter behov
  • Tilsæt kødet og brun det
  • Hæld vand i gryden og kom grøntsags- og oksebouillonterningerne deri
  • Tilføj tomatpuré
  • Rør det godt sammen
  • Tilsæt strimler af knoldselleri, strimler af snackpeber, skiver af gulerod og kartoffelternene
  • Tilsæt spidskommen og chili og smag efter med salt og peber
  • Sæt låg på og lad suppen småsimre til det hele er godt mørt
  • Når grøntsagerne og kødet er helt mørt er suppen færdig, men jo længere den står jo bedre smag
  • Min suppe stod i ca. 1,5 time, men kan godt være færdigt inden
  • Man kan komme lidt cremefraiche i suppen når den er serveret i tallerkenen, det giver en god cremet smag, men smager også ganske fin uden


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2017 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk