Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk
Den absolut bedste whiskysovs!

Den absolut bedste whiskysovs!

Du får ikke bedre hjemmelavet whiskysovs end denne til dit kød!

Ingredienser

  • 1-2 dl. whisky
  • 2-3 spsk. balsamico / hvidvin / citrussaft
  • 1 tsk. sukker
  • 2 tsk. rosmarin
  • 1 tsk. timian
  • 1 spk. barbequesauce
  • 0,5 dl. ketchup
  • 0,5 dl. koncentreret puré
  • 250 ml. madlavningsfløde
  • Meget salt
  • Peber

Steps

  • 50 % whisky, 1 spsk. balsamico, 1 tsk. rosmarin og 0,5 tsk. timian koges i en gryde indtil alkoholen i whiskyen er fordampet (5-10 min).
  • Tilsæt ketchup, puré og barbequesauce, og kog det ved kraftig varme i et par minutter.
  • Tilsæt resten af whiskyen, 1 spsk. balsamico, 1 tsk. romarin, 0,5 tsk. timian, 1 tsk. sukker, og lad det simre i 10-15 min.
  • Tilsæt fløde og lad saucen simre videre i yderligere 10-15 min.
  • Smag til med salt og peber. (Der skal meget salt i - ca. 1-2 tsk., men smag efter løbende!).
  • Simretiden kan nedsættes efter behov såfremt det skal gå hurtigere. Dette kan dog forringe smagen.


(1) Like

Del denne side med dine venner:

© 2017 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk