Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

Om VoresYngel.dk

VoresYngel.dk er et mini socialt medie som hovedsageligt henvender sig til kvinder. Kvinder der ønsker at være gravide, kvinder der er gravide, kvinder som er mødre til et eller flere børn. Altså indholdet på dette site vil handle om graviditet, livet som mor og familie, tips og gode idéer.

Hvis det fx er første gang du er gravid, så vil du være ret uvidende på området. Du kan dog finde meget information på internettet. Der dukker en masse spørgsmål op i forbindelse med at man gerne vil være gravid, hvad man skal forholde sig til når man er gravid, og nok også når man har fået sig en lille nyfødt baby. Nogle ting spørger man måske sine venner og familie om, men andre ting har man måske ikke lyst til at spørge dem om.

Her på sitet, vil du finde svar på dine spørgsmål. Der er forskellige funktioner og menuer, som vil hjælpe dig til at få svar. Herunder er listet op hvad vores menu består af og hvordan du kan bruge VoresYngel.dk:

  • Artikler: Du kan læse artikler/blog-indlæg her på sitet, som omhandler alt mellem himmel og jord. Vi har tilknyttet forskellige bloggere til sitet med hver deres baggrund og erfaring for at kunne give jer et indblik i deres hverdag. Du kan like og kommentere deres artikler/blog-indlæg. Måske du har en mening om det som bliver skrevet om, og gerne vil give den til kende, så benyt dig endelig af det. Det kan også være et spørgsmål til bloggeren om emnet der bliver skrevet om, så benyt kommentarfeltet og spørg løs! Vores bloggere vil elske at få respons på deres indlæg.
  • Opskrifter: Søger du inspiration til aftensmaden i hverdagene eller lidt godt til dine barselsgæster, så ligger der også spændende opskrifter på sitet, og der kommer flere løbende. Vores mål er at have et stort udvalg, så derfor indsend din opskrift hvis du har en lækker en, som du bare må dele. Klik dig ind i opskrifter i menuen og klik på indsend opskrift i venstre side - har du billeder til din opskrift, så send dem til os på mail, så er der mulighed for at vi bruger dem.
  • Marked: Hvis du har en masse babytøj som du gerne vil sælge, så benyt dig af vores marked. Det kan være alt til baby, men også graviditetstøj, ting til boligen eller andet du tænker du gerne vil sælge. Vores marked er nemt og overskueligt. Tingene er delt op i kategorier, så du kan nemt søge rundt derinde. Hvis du har noget til salg, vil du få notifikationer når der er aktivitet på din annonce. Du kan sætte alt til salg, som du tænker kunne henvende sig til vores målgruppe af kvinder. Du har også mulighed for at dele din salgsannoncer på andre sociale medier.
  • Shopping: Vi har arbejdet på at samle de bedste varer fra nettet under denne funktion. Kig ind og bliv fristet - vi synes selv, at vi indtil videre har samlet nogle af de bedste varer.
  • Debat: Vi har et debatforum hvori du kan stille spørgsmål til de andre brugere, og de har mulighed for at kommentere dit spørgsmål. Dette kan være rart, da man ofte bare har behov for at høre fra en anden person, som er i samme båd som en selv. Vi arbejder på højtryk for at få oprettet terminsgrupper her på sitet, så du befinder dig i et forum hvor du er lige langt i graviditet med de andre, og derfor kan dele oplevelser med dem og lige sådan når barnet er født, så er det rart at kunne følge med i hvordan de andre mødre tackler dagens udfordringer eller I kan dele tips og erfaringer med hinanden.
  • Oraklet: Hvis du gerne vil have svar fra en jordemoder, så klikker du dig ind i Oraklet og spørger jordemoderen. Vi har aftalt med vores jordemoder at du vil have dit svar inden for 1-2 døgn. Lige nu består oraklet af vores søde jordemoder Nanna og os selv (VoresYngel.dk), men vi arbejder os hen i mod at tilknytte sundhedsplejerske, læge og sygeplejerske på også.
  • Fakta: I Fakta finder du svar på alt muligt. Her forsøger vi at samle nyttig information. Fx hvilke tegn du kan have på graviditet. Der er også skrevet om de forskellige tigerspring som din baby gennemgår i løbet af sit første år. Her er målet at samle alt muligt nyttig information eller tips til jer. Lad os endelig få respons herpå. Vi har fx beskrevet hvad vi synes hospitalstasken skal bestå af, men synes du der mangler noget, så lad os høre det i kommentarfeltet. Det kan også være, at du har oplevet andre ting med dit barn under de forskellige tigerspring, så skriv til os via kommentarfeltet :-)
  • Klik dig rundt på sitet, vi stræber efter at have alle de gode informationer samlet på et sted, så hvis der mangler nogle, så lad os endelig høre det.


(5) Like

Besvar

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk