Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

8. Tigerspring (55 uger)

Nu kommer et spring, som strækker sig over cirka 4 uger. Du vil kunne begynde at fornemme, at der er et spring på vej når dit barn er omkring 50 uger og den helt hårde periode med gråd, ingen appetit og ingen søvn vil starte omkring de 52 uger.

Ved det sidste spring, lærte dit barn at planlægge og derefter udføre en rækkefølge af handlinger for at nå et mål. Nu vil dit barn kunne forstå, at der kan udføres forskellige handlinger for at nå det samme mål. Det kan fx være hvis du siger til dit barn "nu skal du puttes og sove", så kan det betyde, at nu skal vi have dig ud i barnevognen og sove til middag, eller om aftenen hvor barnet skal sove oppe i sin seng og det ved dit barn nu.

Dit barn vil derfor begynde at kunne udføre lidt flere handlinger selv, men det tager sin tid og her skal du være tålmodig for kommer du til at afbryde, kan du være sikker på at dit barn bliver sur på dig, men det er desværre ikke altid til at se at dit barn er ved at udføre en handling. Som sagt kan man udføre handlinger med samme mål, og hvis barnet er startet med at udføre en handling for at nå sit mål, og du så starter en anden handling for at nå samme mål, så kan der komme et raserianfald af en anden verden, så det må du tage med i dette spring.

Lad dit barn gøre nogle ting selv ind i mellem. Fx find tøj frem, men lad barnet selv tage det på som han/hun nu kan.


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk