Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

7. Tigerspring (46 uger)

Ved cirka 42 uger starter et nyt spring, som du vil finde ud af er ret langt ligesom det forrige. Du vil opdage at omkring uge 44 topper springet, men vil vare til din baby er ca. 46 uger.

Som du fandt ud af i forrige spring, at din baby begyndte at blive ret udspekuleret i den forstand at han/hun forsøgte at få dig til at blive hos dig ved at charmere sig ind på dig vil dette fortsætte, men du vil også opdage at din baby nu kan blive jaloux og blive stiktosset når du ligger han/hun på puslebordet. Dette er nye udfordringer, men det tager vi med! :-) Husk på, at der er en grund til galskaben.

Hvis du skal tænke på hvilket legetøj du kan anvende nu, for at din baby kan følge med sin udvikling. Så vil byggeklodser sikkert være et hit. Din baby vil nu forstå det at planlægge og gøre ting i rækkefølge. Derfor vil det være godt med lidt byggeklodser eller evt. puslespil som er beregnet til babyer i alderen. Din baby vil nu kunne begynde at planlægge en handling. Altså tage en brik op kigge på den, og planlægge næste skridt. Din baby vil også kunne begynde at hjælpe dig, hvis du da har tålmodigheden til det. Giv dit barn lov til at hjælpe med at komme tøj i vaskemaskinen eller tage sin tallerken hen til bordet når I skal spise.


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk