Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

6. Tigerspring (37 uger)

Et nyt tigerspring er på vej, og det starter omkring uge 32-33 og vil vare helt indtil udgangen af uge 37. Det er stadig de samme tegn, men da din baby nu forstår hele sammenhænge, så kan du måske opdage mere gråd. Din baby forstår nu, hvis du går fra det. Det virker skræmmende og tænk nu hvis du ikke kommer tilbage. Du vil opdage at din baby bliver ekstra omklamrende og at det kun er dig som mor der dur. Din baby vil begynde, at gøre ting for at du skal blive. Du får måske smil og øjne, som du ikke kan stå for. Ret udspekuleret ikke? :-)

I er nu inde i en periode hvor din baby virkelig går på opdagelse. Alle ting skal undersøges og røres ved. Alt er spændende. Dit barn begynder nu at kunne forstå at agurk og honning ikke er det samme - der findes forskellige madvarer. Altså han/hun ved, at der er forskellige kategorier inden for de forskellige ting.

Tag derfor nogle gode ture i barnevognen hvor din baby kan følge med. Snak med din baby og peg på forskellige ting og fortæl hvad det er. Din baby vil ikke begynde at tale nu, men pludrer nok en del, og derfor er det godt at begynde, at fortælle og tale med dit barn nu.

Under vores funktion Shopping finder du varer, som du kan bruge til at stimulerer dit barn med nu:

Motorisk legetøj


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk