Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

5. Tigerspring (26 uger)

Et tigerspring er på vej igen. Du kender efterhånden tegnene, og ved at der er noget i gærde, men det er jo godt, for dit barn udvikler sig og det ville være mærkeligt andet. Husk dog stadig på, at ugerne kan variere fra barn til barn, så det er altså ikke underligt hvis dit barn får sine tigerspring lidt senere. Du kommer nu igen ind i en periode med en pylret baby, ingen appetit, ikke så meget søvn - ja du kender det efterhånden!

Ligesom sidst hvor din baby begyndte at kunne forstå sammenhængen i handlinger som du foretog dig, så kan din baby nu begynde at forstå afstande også. Altså nu forstår din baby når du står og rører i en gryde og kommer mad derop i. Den ved at lydene kommer derfra, og at det er maden som der dufter.

At din baby nu forstår sammenhæng og begynder at kan bedømme afstande giver anledning til nye sjove lege. Kom legetøj ned i kasser eller andet, og du vil opdage at din baby finder det interessant og måske selv vil begynde at ligge sit legetøj i kasser eller under noget.

Dette tigerspring starter når dit barn er omkring 23 uger og vil vare cirka 3 uger.

Under vores funktion Shopping finder du varer, som du kan bruge til at stimulerer dit barn med nu:

Motorisk legetøj


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk