Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

4. Tigerspring (19 uger)

Nu kommer et af de lange tigerspring, og du vil nok føle at din tålmodighed kommer på prøve. Igen vil tegnene på, at et tigerspring er på vej være gråd, dårlig søvn og ingen appetit. Selvom vi skriver 19 uger, så kan du sagtens begynde at fornemme, at der er noget på vej ved omkring de 17 uger.

Nu begynder din baby at forstå flere ting. Hvis du fx står og rører i en gryde, er det en handling, som baby kan forstå. Altså begynder der at opstå en sammenhæng i de ting som du gør.

I det sidste tigerspring ville din baby begynde at holde fat om ting og begynde at være interesseret i dit ansigt og gå lidt på opdagelse med sine hænder, så vil din baby nu måske begynde at kunne trille fra side til side. Så igen må I til at træne og lege lidt. Sæt noget musik på, det vil baby også kunne lide. Nogle babyer forstår også det sjove i små musiklege nu. Der vil være mange ting, som din baby vil begynde at være interesseret i nu, og du som mor vil gerne at din baby kan det hele. Men tag det lidt af gangen, og lad baby lære eller gå på opdagelse i det, som baby selv finder interesse i. Fx vil nogle babyer på dette tidspunkt også være interesseret i grød og mos.

Under vores funktion Shopping finder du varer, som du kan bruge til at stimulerer dit barn med nu:

Aktivitetsstativer og legetøj dertil
Sanselegetøj og babytæppe
Tallerken af melamin
Børnebestik af melamin(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk