Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

3. tigerspring (12 uger)

Endnu et tigerspring er på vej, de kommer ret tæt her i starten. Det er hårdt for mor, da det oftest er hende som dur. Men rolig, der kommer en periode herefter hvor din baby gerne skulle få sit gode humør tilbage. Her er igen et tigerspring hvor søvnen og sulten vil drille. Du oplever nok at din baby hellere vil sutte på tommelfinger end at spise.

I sidste tigerspring hvor din baby begyndte at daske ud med sine arme og ben, så vil han/hun nok kunne tage fat i legetøjet nu. Ligesom i sidste spring hvor I kunne begynde at "snakke" sammen, så vil din baby nu være opmærksom på dit toneleje, men faktisk vil man kunne opleve at baby "snakker" mindre i denne periode, men vær ikke urolig over det, det er meget normalt.

Det er en rigtig "lege-periode" I befinder jer i netop nu. Din baby vil kunne begynde at holde sit hoved selv, men du skal stadig støtte det. Når du sidder med din baby med ansigtet op mod dig, så vil du opleve at baby holder mere øje med dit ansigt og viser interesse i det på den måde at hænderne vil gå på opdagelse. Pas på du ikke får en lille finger i øjet ;-)

Under vores funktion Shopping finder du varer, som du kan bruge til at stimulerer dit barn med nu:

Sanselegetøj og rangler
Aktivitetsstativer og legetøj dertil
Babytæppe til at bruge under aktivitetsstativet


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk