Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk

2. tigerspring (8 uger)

Når din baby er omkring 8 uger kommer det næste tigerspring, det vil vare lidt længere tid end det første, nemlig omkring et par uger.

Du vil opleve at din baby ikke vil sove og bryder i gråd. Andre mennesker end mor og far vil være skræmmende lige pludselig, og baby vil virke meget omklamrende. Derfor brug meget tid med din baby. Slap af og nus om hinanden. Du kan også risikerer, at I oplever lidt problemer i forhold til at spise. Pludselig vil din baby ikke spise, han/hun søger måske mad, men når du ligger din baby til brystet gider han/hun måske ikke alligevel.

Din baby vil begynde, at være opmærksom på tv eller andre glimtende ting fx dine smykker. Hvis du har et aktivitetsstativ, så er det nu, at det kan være sjovt at benytte det. Læg din baby på et tæppe under aktivitetsstativet og du vil måske bemærke at baby rækker ud efter legetøjet. Han/hun vil nemlig begynde at være opmærksom på sine hænder og fødder, men det er ikke sikkert at han/hun kan finde ud af at gribe fast om ting, men daske ud vil din baby måske være i stand til. Udover dette så begynder der også at komme lyde fra din baby, og her bliver det sjovt hvis I "snakker" lidt sammen, det vil I begge kunne more jer over.

Under vores funktion Shopping finder du varer, som du kan bruge til at stimulerer dit barn med nu:

Aktivitetsstativer og legetøj dertil
Babytæppe til at bruge under aktivitetsstativet
Bamse


(2) Like

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk