Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk
Gravid igen efter en ret tragisk oplevelse

Gravid igen efter en ret tragisk oplevelse

Der har været stille fra min side af i et stykke tid, men det har der været en grund til.... En dejlig en af slagsen :-)

Jeg er gravid igen og er over halvvejs, har termin den 9. august 2016 og vi mistede vores baby sidste år i august. Bum. Nu er det da i hvert fald offentliggjort. Hvor er det vildt, og noget vi slet ikke havde turdet håbe på. Er det ikke svært? JO virkelig meget, og skal hilse og sige det ikke er en graviditet som sidst, desværre. Det er jeg så ked af, men med det vi har været igennem, siger det vel sig selv.

Ved sidste graviditet kriblede det i fingrene for at komme ud og købe babytøj allerede efter nakkefoldsscanningen, og da vi så vidste kønnet, så kom der fart på. Barnevogn blev der kigget på flere gange, indretning af babyværelse osv., dette har der ikke været det mindste af denne gang. Jeg har simpelthen ikke turdet, for hvad nu hvis….. At skulle stå med alle disse ting en gang til, og miste alt igen har jeg bare ikke kunnet klare tanken om. Vi har stadigvæk Nellies værelse og hendes ting og tøj stående på hendes værelse, men det skal pakkes sammen nu, og vi skal gøre klar til en ny. Efter at have set den lille ny på ultralyds-scanning 4 gange, hørt hjertelyd hvor vi bare tudede af glæde og lettelse og nu begyndt at mærke liv indefra, så dukker lysten op igen, og det er så fantastisk. Der bliver lige en dag her snart hvor døren ind til Nellies værelse skal åbnes, og det skal pakkes sammen hvilket bliver hårdt, men det skal gøres, så vi kan komme et skridt videre og gøre klar til den nye.

Vi ønskede egentlig ret hurtigt en graviditet igen, da vi bare følte at det var det rigtige. Vi føler os på rette spor igen nu, og dagene går langt bedre end de har gjort. Det er klart at en ny graviditet river lidt op i følelserne, men vi er gode til at tale om tingene og lade følelserne komme ud og det hjælper os rigtig meget. Selvfølgelig med en kanon støtte fra både familie og venner. Det at skulle fortælle familien om den nye graviditet, var også en meget speciel følelse. Vi vidste de ville blive glade, men jeg havde nok mest lyst til at skjule det for hele verdenen og råbe SURPRISE når babyen var ude, selvom det jo ikke er realistisk. Der var jo bare så mange, som blev kede af det sidst, og det ønskede jeg bare ikke igen. Omvendt behøver vi al den støtte og opbakning, som vi kan få fra vores familie og venner lige nu. Der blev åbnet lige så stille op for familie og tætte venner, og det er det! Jeg er over halvvejs nu, og det kan ikke skjules længere, så en del flere kender til nyheden nu, og det er også lidt af en lettelse.

Vi er utrolig glade og spændte og glæder os helt vildt.

(3) Like

Af: GoldBird (Mere fra denne)

Skriv kommentar

Besvar

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk