Vores Yngel logo
VoresYngel.dk VoresYngel.dk
Dårlig samvittighed?!

Dårlig samvittighed?!

...."At skulle fortælle en vildt fremmed om vores oplevelse, vil måske ødelægge vores de næste timer, vi er jo ude for at hygge os. Vi passer på os selv, og det er ikke noget vi skal have dårlig samvittighed over, men det fik jeg godt nok."

Jeg er i dag 23 fulde uger henne i min graviditet, og kun 15 uger tilbage til igangsættelse af fødsel. Nøj hvor jeg glæder mig :-)

Jeg mærker liv hver dag nu, og det er simpelthen så fantastisk. Det er vildt at tænke på, at tiden faktisk er gået så stærkt denne gang, men det er dejligt. Foråret er på vej og snart er det sommer. GLÆDER mig. I sidste graviditet da den første scanning, nakkefoldscanningen var overstået kriblede det i fingrene for at komme ud og babyshoppe især tøj, det er jo så nuttet! Og da vi så vidste kønnet, gik jeg da helt baby-shoppe-amok. Denne gang har det ikke været helt det samme. Dog er lysten begyndt at snige sig ind på mig, og har da også fået købt en lille smule. Det er så mærkeligt, at skulle shoppe drengetøj denne gang, men der findes nu meget sødt. Lidt er det blevet til, og nyder at kigge på det og forstille mig vores lille fyr deri. Nu glæder jeg mig bare til, at kunne indrette værelse stille og roligt. Det er en lidt skræmmende tanke, men lidt af gangen, det er det bedste. Vi skal nok nå det hele, han skal ikke putte derinde fra start jo! Han skal være lige midt imellem mor og far! :-D

Det er med tårerne i øjnene at jeg skriver det her, jeg kan slet ikke vente til at få ham i mine arme :-)

Det jeg havde frygtet meget at skulle, var at komme ud og købe de "store" ting igen. Især barnevognen, jeg var bare SÅ glad for den vi valgte sidst og glædede mig til lange gåture. Men i sidste uge gik turen i babysam igen for at kigge på barnevogn. Vi er fast besluttet på en Odder og faktisk bare den samme som sidst. Det var meget grænseoverskridende at stå der igen. Der var dog kommet en helt ny Odder barnevogn siden sidst, så vi valgte den og den kommer til juni. Så er der styr på det også. Vi lavede en hyggelig dag ud af det. Jeg skulle lige igennem en glukosebelastningstest på sygehuset inden, og her skal man altså møde fastende. Min kæreste tog med, ganske vist med hans computer under armen ;-) De ca. 2,5 time gik hurtigt, og så var vi ude og spise brunch. Det der med at tage ud nu hvor maven bare vokser derudaf er altså lidt specielt. Tjeneren siger selvfølgelig "eeejjj en stor mave - er det den første?". Hvor jeg dog ikke bryder mig om det spørgsmål, især fra folk som vi ikke kender - jeg har simpelthen ikke lyst til at sidde der på en café og fortælle - men hun ved jo ikke noget. Der må jeg indrømme at jeg siger JA det er det, og håber hun bare forsvinder hurtigt igen - for så at få vildt dårlig samvittighed. Nellie ér vores den første, og den lille fyr i maven er nr. 2. Vi snakker om det, og har det heldigvis på samme måde. At skulle fortælle en vildt fremmed om vores oplevelse, vil måske ødelægge vores de næste timer, vi er jo ude for at hygge os. Vi passer på os selv, og det er ikke noget vi skal have dårlig samvittighed over, men det fik jeg godt nok.

Vi havde en rigtig hyggelig dag og én mere af de ting som jeg virkelig frygtede vi skulle gøre, er nu gjort og det er så dejligt :-)

(1) Like

Af: GoldBird (Mere fra denne)

Skriv kommentar

Besvar

Del denne side med dine venner:

© 2018 - VoresYngel.dk IvS
CVR 37240540
FutulogiQ
info@VoresYngel.dk